Curti colorate prin prisma ornamentelor si decoratiunilor absolut superbe

0
188

Curti colorate prin prisma ornamentelor si decoratiunilor absolut superbe

Astfel de curti colorate transmit energie prin prisma decoratiunilor absolut superbe, decoratiuni ce te trimit cu gandul la vacanta.


Am pregatit pentru tine o galerie foto cu o multime de proiecte din care sa te inspiri si tu atunci cand vine vorba de decorarea si amenajarea curtii tale.

Pergola, o constructie superba

Pergola este o constructie absolut superba si poate fi folosita pe post de spatiu pentru a te relaxa. O masuta si cateva scaune pot fi pozitionate sub pergola pentru a te bucura de un loc pentru a bea cafeaua.

Construita din lemn sau din metal, pergola poate fi un loc unde sa mentii o atmosfera relaxanta. Ea poate fi construita si in prelungirea casei tale.


Amenajarea pajistii

Pentru a decora o curte absolut spectaculoasa, pajistea poate fi un element decorativ extrem de frumos. Fara sa schimbi stilul gradinii, te poti ocupa de amenajarea unei pajisti superbe.

Aleile cu iarba formeaza un aspect placut in gradina ta, un aspect mult mai placut decat ii pot crea pietrele naturale sau decoratiunile cu pavaj. De aceea, este important sa te ocupi de plantarea florilor sau de pajistea ta verde pentru a te bucura de o zona colorata.

Nu uita de corpurile de iluminat

Corpurile de iluminat reprezinta un accesoriu extrem de important in curtea casei tale. Pe langa faptul ca sunt necesare, acestea sunt si ideale pentru a crea o atmosfera intima acolo unde ai nevoie.


Pozitioneaza corpurile de iluminat in locuri inedite, precum crengile unui copac sau pe un perete delimitator pentru a schimba în totalitate designul curtii tale.

Proiecte cu mozaic fantastice pentru casa, curte si gradina

Corpurile de iluminat din curte, o adevarata relaxare la ceas de seara

Pergola din lemn – o constructie stilizata care confera exteriorului eleganta

 

sursa foto: Pinterest